GALLERI Kunstine

Her finder du et udpluk af malerier, der er til salg hos Kunstine. Du har mulighed for at finde flere på kontoen @kunstine på Instagram. Her kan du også  følge dagligdagen i ateliet.

Omikron

Dette abstrakte og ekspressive værk er udsprunget af den globale coronapandemi. Jeg havde selv corona, da jeg malede billedet, deraf titlen “Omikron”, der fik kradse og undersøgende farver og former, i tråd med sygdomsoplevelsen.

Akryl på lærred
60 x 60 cm
DKK 6.400
Omikron

Ukraine: "Tank" + "Look up"

Den ulykkelige situation i Ukarine påvirker også mine billeder. Lige efter invationen malede jeg en del billeder, der viser min sorg over vores manglende evne til at leve i fredelig sameksistens. Her med en abstraktion over den brutalitet, vi møder hinanden med, når det går grimt for sig.

Akvarel på papir
21 x 35 cm
DKK 2.700

Happy summer

Billedet er malet efter en vinterferie på Furteventura, hvor vi vandrede i bjergene. Bjergene og vinden tog jeg med hjem, og det blev til “Happy summer”, for på de breddegrader kan man opleve sommerstemning året rundt.

Akryl på lærred
40 x 50 cm
DKK 5.700

Spring

Jeg holder af naturen og i det hele taget at se naturen udfolde sig. Jeg har arbejdet under et magnolietræ i Hornbæk, som inspirerede mig med sine smukke blomster. I min tidligere have stod en fin stjernemagnolie, som jeg fik mulighed for at nyde hvert forår i mange år. Magnolien er derfor blevet mit “forårstræ”.

Akryl på lærred
50 x 70 cm
DKK 6.400

Min bedste ven

I vores familie er der kommet en cocker spaniel, Holger. Han har inspireret mig til en grafisk hundeserie. I dette billede er der fokus på Holgers lange, lange øre, og hans personlighed, hovedet holdt højt, og den lysende grønne næse, fordi han godt kan lide at blive set.

Akryl på lærred
50 x 60 cm.
DKK 5 800
Holger med grønnæse

Brain

Men forskellige penselsstrøg og farver udtrykker jeg her, hvad den menneskelige hjerne kan have gang i på en gang og stadig have det sjovt.

Akryl på papir
30 x 30 cm
DKK 3.200

Nest

Mixet media på papir
30 x 30 cm.
DKK 3.200

Summer

Sommer og afslapning på Læsø, hvor der er en særligt lys året rundt.

Akryl på lærred
120 x 150 cm
DKK 9.400

Danzigmann

Indtryk fra den sydlige spids på Læsø, hvor Kattegat, strandklitter og lynghede mødes

Akryl på lærred
80 x 120 cm.
DKK 7 800

Anubis

Akryl på lærred
60 x 60 cm
DKK 5.400

Cave

Akryl på lærred
60 x 60 cm.
DKK 5 400
Serie

Kontakt

Er du interesseret i et maleri, så kan du skrive til mig.